Харесайте ни тук:

Онлайн валутен калкулатор

Валутен калкулатор


From
To

Converted Amount :


Това е още един валутен калкулатор, с който можете да конвертирате една в друга всички международни валути. Валутните курсове, по които се изчислява са в реално време - обновяват се на всяка една минута, Така че не се учудвайте, ако след повторно конвертиране видите малко по-различна стойност като резултат. Курсовете се извличат от международния валутен паза FOREX.

Как да използвате валутния калкулатор

Просто попълнете в лявото поле сумата която искате да преобразувате и изберете в каква валута е тя (по подразбиране е лев BGN). В дясното поле ще видите резултата веднага в избраната там валута (по подразбиране е щатски долари USD). Валутите се избират от падащите списъци, които ще видите като кликнете на стрелкичките до имената им. Валутите в тях са подредени по азбучен ред, за да можете по-лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Бързо и лесно можете да размените местата на избраните валути като кликнете на стрелките по средата на валутния калкулатор. Кликнете още веднъж, за да ги върнете в първоначалното им състояние.

Освен валути, можете да използвате и всички метали, които се търгуват на международните борси. Примерно ако искате да видите цената на тройунция злато в лева, изберете "Gold" в клявото поле, а в дясното изберете BGN - български лева. Веднага след това ще видите колко лева е една тройунция злато.

Няма коментари:

Публикуване на коментар